Pieter Brussaard Grondverzetmachines- en machinisten verhuurbedrijf & agrarisch loonwerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Agrarische Werken

Naast grondverzet in de civiele sector is Grondverzetmachines- en machinisten Verhuurbedrijf P.B. Brussaard ook uw partner voor allerhande agrarische werkzaamheden. Naast het grondverzet voor de civiele sector hebben wij namelijk ook de kennis en machines in huis om loonwerk voor de agrariër uit te voeren. Wij kunnen u helpen van begin tot eind: van de grondbewerkingen tot en met de oogst.


Slechts enkele van de bewerkingen die wij graag voor u uitvoeren:
- Allerhande grondbewerkingen van uw land
- Ploegen
- Zaaien van tarwe, gras, groenbemester en overigen
- Poten van aardappels
- Bespuiten en bemesten van uw gewas
- Oogst-transporten
- Klepelmaaien & maaikorven
- Baggeren

Mocht u meer informatie wensen over ons aanbod en horen of wij u wellicht van dienst kunnen zijn, dan kunt u te allen tijden telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Naast het gedeeltelijk ontzorgen, bestaat er ook de mogelijkheid tot het in zijn geheel ontzorgen van uw agrarische taken. Wellicht dat u (tijdelijk) lichamelijk beperkt bent, maar toch wilt dat de persoonlijke zorg aan uw land gegeven wordt die alleen een mede-agrariër kan geven. Ook bestaat er de mogelijkheid uw land te verpachten aan ons. Voor al deze mogelijkheden komen wij graag langs om dit persoonlijk met u te bespreken. Dit is immers maatwerk en kan niet met een eenvoudig telefoongesprek afgehandeld worden. Ons telefoonnummer vindt u bovenaan iedere pagina.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu